21 Temmuz 2010 Çarşamba

çepe çevre peçeteden çerçeveye

    Nisandan bu yana bayaa bir zaman geçmiş. hiçbirşey yapmadım değil tabi fakat post etmedim pek. gerek sınavlar gerek kişisel buhranlar . . .

    Caddede amaçsızca gezdiğim bi gün girdiğim bir mağzada bir peçete görüp "Aman Tanrım! bu peçete ile duvar kaplamak istiyorum" demiştim. :) :) :) evet belki biraz manasız çepe çevre peçete ile kaplamak bir odayı ama istediğim tam olarak da buydu. . . Baktım duvar büyük, kolonu kaplayıp diyip paketlerce almıştım :) tabii ki ne duvar ne kolon, hiçbirisi gerçekleşmedi ama bu gün hoş birşeye dönüştüler, mutlu oldum :)

    Benim için çok değerli bir arkadaşıma (belki de en değerli birkaç kişiden birisi) yaptığım çerçevede hayat buldular :) muhakkak ki daha detaylar üzerinde çalışabilirdim fakat istedim ki herşey o peçete olsun yalnızca. başka hiçbir detay ile dikkati ufacık da olsa çekmek istemedim başka yere. . .  ama bir dahaki çalışmam muhakkak ki daha gözalıcı olucak, hatta şimdiden bir kaç fikrim var yanı çerçevenin bir benzeri ile ilgili. ama şimdilik size bu kadar. uzun zaman sonra alıştıra alıştıra başlıyorum yeniden çalışmalara :)

Umarım hoş görünmüştür sizin de gözünüze :)

1 yorum: